Ana içeriğe atla

Severek Takip Ettiğim 3 Youtube Kanalı


Son zamanlar da Youtube, hayatımızda özellikle de benim hayatımda çok yer edinmeye başladı. Bunda en büyük etken, gidemediğimiz, hissedemediğimiz ve yapamadığımız onca şeyi bir nebze ekran başında olsa bile izleyerek o açlığımızı bastırma isteği. Kimisi oyun oynayan insanları, kimisi motor üzerinde gezenleri, kimisi dünyayı gezenleri ve kimisi de bilgi paylaşımında bulunan insanları takip ediyor. Onlarca kategoriden kanal bulunmakta. Her zevke, her insana hitap eden kanallar.

Bende bir çok kanal takip ediyorum fakat aralarından sadece üç tanesi ciddi anlamda severek izlediğim kanallar. Neredeyse hiçbir videosunu kaçırmak istemediğim kanallar. Bu gün o kanalları sizlerle de paylaşmak istedim. Belki sizlerinde yeni bir kanal keşfetmesine yardımcı olurum. Bu bir TOP 10 tarzı liste değil. Listede bulunan tüm kanalların yeri bende ayrı. Kategorileri de ayrı zaten. O halde başlayalım.

Tek Tabanca

Tek Tabanca ile yeni tanıştım diyebilirim. Sadece bir kaç hafta oldu. Amerika'da ikamet eden motosiklet tutkunu bir abimizin kanalı. Kanalında Amerika'da ki motosiklet kültüründen tutun ünlü sahillere ve çok ziyaret edilen mekanlarına kadar bir çok içerik bulabilirsiniz. Kendisini sadece motosiklet ile sınırlandırmış değil yani. Ayrıca bu güne kadar gördüğüm en iyi video düzenlemeleri de bu kanala ait diyebilirim. Yaptığı düzenlemeler, introsu bile apayrı güzel. Kısaca bu adam kendini izlettirmeyi çok iyi beceriyor. Aynı zamanda diksiyonu ve hitabı çok yüksek.


Yeşildevin Maceraları

Kanalın sahibi Alp Sarıyer. Kendisi uzun süredir Youtube'da diyebilirim. Bu kanalı 4 yıl belki daha fazla süredir takip ediyorum. İlk başlarda XBOX 360 ile tanınmıştı. Sonrasında gelişen teknoloji ile PS4'e geçti ve MSI bir diz üstü kullanıyor. Oyun oynuyor ve sık olmasa bile nadir bir şekilde donanım incelemesi paylaştığı oluyor. Kanalında ağırlıklı olarak oyun oynasa da dediğim gibi, donanım inceleme, kamp ve doğa ile de iç içe olduğunu görebiliyorsunuz. 

Sıcağı Sıcağına videoları en sevdiğim videoları. Aynı zamanda oyunları çok iyi oynadığı içinde güzel bir kitlesi var. Sürekli en zor modlarda kafa yormanız gereken oyunları oynuyor. İngilizcesi burada devreye giriyor. Güzel bir abimiz. Küfürden uzak duruyor. Öyle ana bacı sayıp ergenleri eğlendiren biri olmadı. Kendi çizgisinden şaşmadı. Takipçileri ile çok sıkı bağları var. Mobil uygulamasından tutun Facebook gruplarına kadar kendisi her alanda aktif ve düşüncelerinize, yorumlarınıza hızlı dönüş yapan biri. 


Seyfi Durmaz

Bu kanal oldukça yeni ve gelecek vaat ediyor. Kanalın sahibi bir dönem birlikte sinema da çalıştığım bir arkadaşım. Kendisi ile hala muhabbetimiz vardır. Kanalı belli bir kategoriye sıkıştırmak sanırım olmaz. Kişisel bir kanal olduğu için, Seyfi'nin ilgi duyduğu, paylaşmak istediği her şeyi barındırabilir. Ağırlık video/fotoğraf yönünde. Kendisi kısa film ile uğraşıyor ve fotoğraf çekmeyi çok seviyor. Paylaşımlarının da bir kısmı hep bu alanları ilgilendiriyor elbette. Aynı zamanda doğayı çok 
sevdiğinden ve Dağcılık ile uğraştığından da kanalında doğa, kamp vs. videoları bulabilirsiniz.


Dediğim gibi sadece bu 3 kanalı takip etmiyorum ama videolarını kaçırmamakta özen gösterdiğim kanallar bunlar diyebilirim. Nasip olursa ileri de hayal ettiğim bir kurgu var, bende kanal açmak istiyorum. Ama bunun için üniversite kazanmam gerekiyor. Neyse.

Başka bir yazıda tekrar görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın.

Yorumlar