Ana içeriğe atla

Thor: Ragnarok


İlk kez bir Thor filmi iyi zaman geçirmemi sağladı. Önceki filmlere nazaran bu filmde karşımıza çıkan Thor oldukça renkli ve mizahi bir yapıya sahip. Hatta bir ara içine falan  Deadpool kaçmış sandım. Yani mizah konusunu baya bir zorlamışlar. Kahkahalara atmasanız da tebessüm ettiğiniz ve bazende gerçekten güldüğünüz bir kaç sahne var.

Hikayemiz Marvel evrenini doğrudan etkilemese de kahramanımızı etkileyen bir çok şey gerçekleştiğinden bunların etkisini de diğer filmler de bariz göreceğimize eminim.  Ayrıca bu süper kahraman filmlerinde bolca görsel efekt ve aksiyonun ötesine geçilmediğinden, hayatınıza mana katacak, sizi filmden sonra başka bir adam haline getirecek ve ya ufkunuzu açacak yapımlar olmadığı hayli ortada.


Gelelim Hulk ile Thor'un arasında gerçekleşen çarpışmaya. Multiplayer kanalını takip edenler film hakkında ki yorumlarını izlediyse aslında kanalda ki abilerimizin çok güzel bir detaya temas etmiş olduklarını göreceklerdir. Fragmanda bariz bir şekilde Thor ile Hulk'un kapışmasını bize sunmuşlardı fakat filmde olaylar öyle gelişiyor ki o ana kadar Thor, Hulk ile kapışacağından bir habersizdi. Fragmanda da zaten onu gördüğünde verdiği tepkiden anlaşılıyor. İnsanlara Hulk ile Thor'un kapışmasını bariz bir şekilde fragmanda sunmak yerine bizden bu gerçeği gizleselerdi eminim bir çok insan için daha büyük bir sürpriz olabilirdi. Neyse, ikilinin kapışmasını izlemek çok zevkliydi. Kimin galip geldiğini bence tahmin edebilirsiniz.

Ayrıca After Credist için de bir şeyler söylemek istiyorum. Malumunuzdur Marvel filmlerinde kesinlikle After Credistler olur ve bunlar genel de gelecek yeni bir film için size ipucu verir. Fakat Thor'un sonunda çıkan bu sahne onca akan yazıyı beklemek için yetersiz kalmış. Hatta boşunuza zamanını çalıyor da diyebilirim yani ben izlediğim de "Ulan bunun için mi bekledik!" dedim. Gerisini siz düşünün. Tabi bu sahne içinde spoiler vermiyorum sizlerde izlerken benim gibi bekleyin ve görün böylesi daha heyecanlı.


Film boyunca gözlerimi alamadığım Valkyrie ablamızdan da biraz bahsetmek istiyorum. Kendisi geçmişinden kaçan oldukça yetenekli bir savaşçı. Alkolü fazla içtiği de kesin bir gerçek. Eminim ki kendisini ilerleyen filmlerde göreceğiz. Abi kadın tek kelime ile çok havalı!


Umarım sizde filmi sinema da izler ve beğenirsiniz. Görüşmek üzere.

Yorumlar